• Havet och skärgården är en vacker plats.
  • Close Up Of Man Carrying Sofa As He Moves Into New Home
  • Vy från Dalarö, Haninge kommun, utanför Stockholm.

Clean it up – Städ & Flytt

Fokus på Omtanke & Kvalité!

Vår fokus ligger alltid på att bygga långsiktiga relationer, och vi anpassar därför våra tjänster till just era behov, oberoende av om det handlar om en innerstadslägenhet eller ett stort kontorskomplex. Med flera års erfarenhet garanterar vi att jobbet blir gjort, allra minst enligt förväntningarna.

Miljö & Kvalité

E-rent – städ & flyttservice AB / Clean it up, gör sitt bästa för att företaget och de anställda skall följda de lagar, föreskrifter och normer som samhället ställer på verksamheten. Då det finns risk för oss i vårt arbete, försöker vi tala om det, och finna vad de olika riskerna innebär, samt hur riskerna kan minimeras eller kanske till och med undvikas.

För oss är det viktigt att vår personal trivs att jobba, för att vi skall kunna leverera ett bra jobb på arbetsplatserna vi är på. Vi står för allas lika värde och jämställdhet.

Våra anställda genomgår alltid en intern utbildning vad gäller sortering av produkter och material som vi använder. Vi återvinner samtliga produkter som går att återvinna och försöker att köpa miljövänliga material.

Varje anställd har eget ansvar att bidra till miljön samt till trivsamhet bland kollegorna.
Vi har inställningen att ”vi pratar med varandra – inte om varandra”.

Clean It Up Städ Och Flyttservice AB, 2018