• Vy från Dalarö, Haninge kommun, utanför Stockholm.
  • Havet och skärgården är en vacker plats.
  • Close Up Of Man Carrying Sofa As He Moves Into New Home

Clean it up – Städ & Flytt

Fokus på Omtanke & Kvalité!

Vår fokus ligger alltid på att bygga långsiktiga relationer, och vi anpassar därför våra tjänster till just era behov, oberoende av om det handlar om en innerstadslägenhet eller ett stort kontorskomplex. Med flera års erfarenhet garanterar vi att jobbet blir gjort, allra minst enligt förväntningarna.

Kontorstädning

Kvalité

Med flera kundreferenser och uppföljningsmöten säkrar vi att du som kund är nöjd med vårt arbete. Vår miljöpolicy präglas av ansvar.  Vi tror att vi själva och andra mår bättre när det är rent och med den visionen skapar vi trivsammare hem, mer inbjudande entréer och produktivare arbetsplatser! Våra medarbetare jobbar hårt för att behålla en hög kvalitet och servicenivå av våra tjänster både hos befintliga och nya kunder.

Visst är det härligt att kliva in på kontoret när det är riktigt rent och snyggt! Det finns många fördelar med en välstädad arbetsplats. Det är bra för arbetsmiljön och hälsan. Dina anställda trivs bättre, blir mer motiverade och får mer gjort på dagarna

Positivt intryck

Och dessutom ger en välstädad arbetsplats ett positivt intryck när dina kunder, klienter eller patienter besöker ditt företag. Får vi hjälpa dig att skapa en riktigt rent och snyggt kontor? Hos oss på Clean It Up får du professionell städning för ditt företag och ditt kontor. Vi erbjuder även kompletta städtjänster för affärslokaler, lager, skolor och vårdinrättningar. Passa på att skicka din förfrågan om kontorsstädning på en gång så får du prisuppgifter för just dina lokaler!

Trygghet

För oss är det viktigt att du och alla andra av våra kunder känner sig trygga och nöjda med våra tjänster. Därför har alla våra medarbetare en gedigen utbildning i att städa kontor, alla har gjort praktik innan de tar egna uppdrag och självklart har alla tystnadsplikt. Och naturligtvis omfattas vår städpersonal av kollektivavtal och vi är ansvarsförsäkrade i Länsförsäkringar. Bekvämt och tryggt för alla.

Förenkla vardagen

När du anlitar oss gör vi allt vi kan för att förenkla din vardag och förbättra arbetsmiljön på ditt företag. Därför erbjuder vi inte enbart kontorsstädning utan hos oss kan du även få kompletterande städtjänster.Du får prisuppgifter på vad det skulle kosta att städa just ditt företag och naturligtvis svarar vi på alla dina frågor, så ta kontakt med oss redan idag.